Programmets vigtigste vindue

Programmets hovedvindue viser de aktuelle kontoindstillinger. Både forældre og børn kan interagere med programmets hovedvindue.

Programmets hovedvindue med de aktuelle kontoindstillinger.

Programmets vigtigste vindue

Som standard viser programmets hovedvindue dagens tidsgrænse for computerbrug. Ved at klikke på Flere oplysninger, kan du se de aktuelle Kaspersky Safe Kids indstillinger for dine børn, og administrere programmet.

Du kan gøre følgende i programmets hovedvindue:

Kaspersky Safe Kids kræver My Kaspersky-legimitationsoplysninger, for at sætte programmet på pause, redigere dine børns Windows-kontoer, og ændre indstillingerne på My Kaspersky.

Hvis programmets hovedvindue ser anderledes ud betyder det, at du er logget på en Windows-konto, som ikke er angivet for dit barn, eller også bruger dine børn overhovedet ikke denne computer. Følg instruktionerne i vinduet, hvis du vil angive denne Windows-konto for dit barn.